-mine strikkede gensere-

Det nyeste designet i nettbutikken er Barcelonagenser. Den strikker du i Isager Tweed og Isager Silk Mohair. Du kan nå velge mellom to modeller, med høy hals og top down strikk. Eller nedenfra med raglanermer.

Garnpakke finner du i nettbutikken og velkommen innom https://www.arnhildskatvedt.no/

_MG_0338_

Fargene Isager Tweed Oak og Isager Silk Mohair natur

IMG_0620

Isager Tweed Winter Grey og Isager Silk Mohair grå mix

Lag der en god strikkelørdag og takk for at du tar innom

Strikkehilsen og klem fra Arnhild 🙂

Lag dere en god 1.søndag i advent. img_3514

I nettbutikken http://www.arnhildskatvedt.no/  har jeg i dag søndagsrabatt på garnpakke til Sigdalsgenseren, både til barn og voksen.

Strikkehilsen fra Arnhild ❣️

 

Isager garn har mange deilige farger i sortimentet sitt. Just denne fargen blues, i Isager kvartet er skjønn just nu. Det er smashing å ha Sommertid genser i kvartet blues og Arnhild skjørt i kvartet blues/ alpaca2. Herlig å ha på og digg i fargen.

All about that blues ??
All about that blues ??

Sommerstrikk og deilige sommerdager ønskes dere fra arnhild ?

Heihei og med sommerdager er det kommet flere nye design fra arnhild, hos min-design-strikk. En ny lett Sommertid genser som strikkes i deilige, myke og lette isager kvartet ( bomull, lin, silke og nestle fiber).

En enkel genser å strikke seg ( det strikkes kun rettmasker ), som har noe vidde nederst og lett innsvingt.

Sommertid genseren er vist i fargen blues
Sommertid genseren er vist i fargen blues

Tenker du at det er en genser du ønsker å strikke, så ser du den i garnpakke hos min-design-strikk

Lag deg en god strikkedag, med klem fra arnhild ??

Da har jeg laget til en ny strikkemodell, så nå trenger den et navn. Har du et forslag kan du kommentere her inne, på Facebook eller Instagram. Du er da med i en trekning om garnpakke til just denne genseren (onsdag 20.04. kl 20). Så hiv deg på med forslag!

Genseren strikkes i deilige Sandnes Alpakka. Med dobbel rillestrikk, som gir en finfin effekt.

Tre farger og dobbel rilestrikk, med 3/4 erme
Tre farger og dobbel rilestrikk, med 3/4 erme

Stor takk til, ingvild fra Sminkemagi - for alle for make up. Samt, maiken Fotograf Maiken Ohr, for supert bilde.

Med ønske om en finfin strikkemandag for dere alle.

Strikkehilsen og klem fra arnhild 🙂

 

Forrige året laget jeg til Sigdalsgenseren. Den er inspirert av Sigdalskofta, som i opprinnlig er ei kofte til barn. Jeg har brukt den ene mønsterrapporten fra denne kofta, så ble det en Sigdalsgenser for voksne.

Flere har spurt om det kommer en barnemodell, så da får jeg se om det er mulig å få til. Sigdalsgenseren strikkes i deilige Isager Alpaca2. Et garn med blanding av alpaca (50%) og ull (50%). Isager Alpaca2 garnet er særdeles deilig, mykt, varmende og lett. Det er 250m pr 50gr. Denne uken, uke 8 kommer Sigdalsgenseren i "herlig strikk" fra Allers. Det er jo gledelig for meg at de ønsker oppskrift fra min-design-strikk. Garnet til genseren finner du i nettbutikken,  Isager Alpaca2 og har du ikke strikkemagasinet, kan du se garnpakken til Sigdalsgenseren her Sigdalsgenseren Denne uken er både garn og garnpakke med rabattpris i nettbutikken.

Ermene i de to minste størrelsene er tettsittende, de andre størrelsene er noe videre. Ønsker man å ha ermene smalere, kan det økes masker som for en str mindre på ermet og øke oftere for å få samme maskeantall som for egentlig størrelse til genseren man strikker.

Gledelig med oppskrift fra min-design-strikk i "herlig strikk" fra Allers denne uken
Gledelig med oppskrift fra min-design-strikk i "herlig strikk" fra Allers denne uken
Sigdalsgenseren i fargene naturhvit og jeansblå
Sigdalsgenseren i fargene naturhvit og jeansblå
Marie ønsket sin sigdalsgenser i grå mix og pink.
Marie ønsket sin sigdalsgenser i grå mix og pink.

Kos dere med strikking, samt med lengre og lyse dager.

Strikkehilsen og klem fra arnhild 🙂

Ohhhh, det er deilig å ha sommertanker i disse vinterdager. Kanskje ønsker du å strikke en sommergenser? Med Mandarin Medi, fra Sandnes garn, som er 100% bomullsgarn. Ja, da blir det litt følelse av sommer.

Denne sommergenseren, strikkes også i Mandarin Medi fra Sandnes garn. Du får deg en deilig og myk genser, med 3/4 lang erme og super for sommerdager.

Mandarin Medi, er deilig å ha rett på huden. Mykt og behaglig bomullsgarn
Mandarin Medi, er deilig å ha rett på huden. Mykt og behaglig bomullsgarn

Kos deg med fredagen og velkommen tilbake.                                                                             Strikkehilsen og klem fra arnhild 🙂

Det er deilig å ha gensere, som er supre å ha på, varme og gode. Som man kan trekke litt godt nedover rumpa, holde seg god og varm, samt at den ser smashing ut. Det er jo en glede i seg selv. Så er det ekstra kjekt at genseren er enkel å strikke. I deilige Sandnes alpakka og Isager tweed, på pinne nr 6mm går det nokså radig ?

Genseren er i garnpakke i nettbutikken min og du kan klikke deg til den her Kosegenser fra min-design-strikk

Genseren kan strikkes i flere supre farger.

Kosegenser i Sandnes alpakka og Isager tweed
Kosegenser i Sandnes alpakka og Isager tweed

Kos dere med weekend og strikking ??

Velkommen tilbake, strikkehilsen og klem fra arnhild

 

Isager alpaca 2, er et særdeles deilig garn. Det er en god blanding av alpaca og ull, 50% av hver. Alpaca 2 er i hesper på 50gr, med 250m per hespe. Til en genser, i small dame størrelse trenger du ca 250-300gram. Strikkede modeller i Isager alpaca 2, blir veldig lette, myke, deilige, kløfri og behagelige å ha rett på huden. Garnet er godt egnet til baby og barnestrikk/hekling også. Fargene til Isager apaca 2 er riktig så skjønne, og utvalget er stort.

Denne uken er denne garnkvaliteten, ukens garn hos min-design-strikk. Garnpakker til garnet er også til rabattpris. Diverse hefter og bøker fra danske designere, er også i nettbutikken. Ukens garn ser du her http://www.min-design-strikk.no/categories/ukens-garn

Jeg har også laget en sigdalsgenser, som er strikket i Isager alpaca 2. Denne genseren er inspirert av den gamle sigdals-kofta, som er for barn. En modell som er fra 1950-60 tallet. Det var spesielt kjekt å lage til denne modellen, siden min bestemor. Som var fra sigdal og bodde der, lærte meg å strikke da jeg var 8 år.

Sigdalsgenseren
Sigdalsgenseren

 

Marie ønsket sin sigdalsgenser i grå og pink.
Marie ønsket sin sigdalsgenser i grå og pink.

Ukens garn hos min-design-strikk, er Sandnes alpakka. Et deilig og mykt garn, 100% alpakka garn. Ukens garnpakke er av nytt design, "må ha genseren" fra min-design-strikk. Garnpakke til genseren og Sandnes alpakka garn, ser du her http://www.min-design-strikk.no/categories/ukens-garn

IMG_5951 (2)