-mine strikkede vesker

Nå finner du denne fancy strikkede vesken i nettbutikken min. Den kan kjøpes ferdig strikket eller du kan strikke den selv. Sannelig er det ikke litt rabatt på den også. Så ta en tur innom www.min-design-strikk.no

image

Det er artig å lage de her små veskene (denne ble laget til tidlig i høst). Den er strikket i eskimo, som e ret ganske tykt garn og snedig å bruke til slikt som små vesker. Så har jeg tromlet vesken litt, slik at blir tettere. Det artige er å pynte på med all slags mulig saker jeg har. Det begynner å blir litt, siden jeg til stadighet finner ting i buttiker jeg sikkert får bruk for som pynt en dag. Eller jeg liker også å finne frem gamle ting, som jeg har spart på. Det er meget en kan bruke om igjen vettu.

Lokket til vesken er i kuskinn. En gammel sekk jentene mine hadde for riktig mange år siden. Så har klippet og sydd det til, på maskin gikk det fint. Puls butikken har et artig stoff med gammel avis trykk, fin pynt synes jeg. De "bradsene" har også Puls butikken. Knappen kjøpte jeg for lang tid tilbake og hempen er blondebånd.
Dette fotoprintet er av et bilde, jeg fant når vi ryddet hos bestefaren til mannen min. En lystig gjeng på tidlig 1950 tallet. Fotoprinten er sydd på en tovet strikkesak. I ned kanten av vesken har jeg sydd på blonder.  

Denne knappen har motiv fra ; Petter og Lotte, en gammel barne tv serie og Elsa Bescows figurer. Ordprinten er; -ruskevær på vestlandet, kan være stas det

På baksiden av vesken er det også litt avis stoff og en heklet liten brikke (også kjøpt på Puls).

4 Comments

Denne lille saken her, er jeg blitt veldig glad i 🙂 Den bærer jeg med meg de fleste steder. Den er strikket og tromlet seg litt i trommel etterpå. Da blir den tettere i maskene, hvilket er greit for en slik liten sak. Den er pyntet på med perler, mousseline bånd, ulike brads, knapper, fotoprint og ordprinter.
Det er særs hyggelig å ha slike flotte fotoprints av pappa og mamma på, det gjør den riktig så personlig.

En lille portemonet, som kan brukes til hverdags og fest 🙂

Litt boble stoff, fra en nokså gammel boblekåpe etter mor fikk jeg også bruk for.

Litt perle detaljer og kantebånd av mousseline. Lokket til portemonet, er avklipp fra en gammel genser

Ordprinten ; pappan min er utrolig sprek, han er faktisk over 80 år. Pappa min ble ganske stolt da jeg viste han at var på portemonet min 🙂

Så her er han, pappa`n min med avisen og min bestemor. Bildet er ca 1956

Så er det mamma`n min, et bilde fra slutten av 1960 tallet. Fotoprinten er sydd fast på et silkestoff, fra en pute.

Ordprint ; mamman min er en flott dame 🙂 Jeg er stolt av mamma min

En liten knappe detalj, flott knapp som er kjøpt på Otta

Denne vesken er laget til et flott søskenbarn av meg. Den er strikket i eskimo garn også har jeg trumlet den litt i vaskemakin etterpå. Så har jeg brukt diverse til pynt og fotoprint av familien til henne som skulle ha vesken.

Som veske lokk, har jeg brukt deler av en spisebrikke. Den ene fotoprinten er sydd fast til organza stoff, som gir fin og blank effekt og med sateng bånd rundt. Noen perle pynte "brads", under organza stoffet.
Knappen er en av de mangemange knappene jeg fikk av min svigermor.
I nedre kant av vesken er det to stykk mousseline bånd og brunt fløyelsbånd. Veske "hanken" er et belte fra et tidligere cord skjørt.
Dette er fotoprint av min og gavens eier bestemor og bestefar fra deres bryllup.
Her er tre stolte amerika damer 🙂
Baksiden av vesken er pyntet med fotoprints

Her er fotoprint av onkelen min, bildet er fra bryllupet til min mor og far. Så har jeg en tekst med; -humor hjelper i enhver situasjon. Kan du gjette hvor den er hentet fra??

To søte små søsken, som er mine søskenbarn.
Hei så lenge og ha en fortsatt god høstdag. Her på øya har vi blåsbortdagen i dag :))

1 Comment

-for en tid siden strikket jeg noen rette stykker, som jeg syr sammen og tover. Så pynter jeg på med fotoprint, bånd og annet av pynt. Så vips, blir det en snedig veske som kan brukes til litt av hvert. Denne vesken ble til en gave 🙂 Synes det er artig å lage gaver selv og gleden er riktig så stor stor for meg, når jeg ser den som får gaven blir glad.

Denne vesken er pyntet med en drikkerikke som fungerer super som lukk, et gammelt tøybelte som veskereim, gardinbånd og fløyelsbånd. Fotoprinten jeg har brukt er bilde av min mor da hun var liten og bilde av huset til damen som fikk vesken. Det er også en liten fototrykk, som ble baklengs, men litt artig det også. På trykket står det; -denne er laget av glede, spesielt til deg

-fotoprintene som er på vesken (brukte et annet kamera så fotoprint bildene ble for dårlig)
-et nydlig bilde av mamma min, fra den gang hun var liten 🙂 Fant ikke igjen orginal bildet av huset til fru strand, men en ser da det e ret hus på fotoprinten også :))
hei så lenge og lag deg en god uke 🙂 


-dette er en "greie" til å ha saker og ting opp i, veske, pung eller hva en måtte ønske. Har strikket i pt garn også har jeg tromlet den litt etterpå. Foto trykket er av min tante eva og mor, for nokså mange år tilbake. Fine foto 🙂 et av meg selv også, i leikegrinn. Litt pynt med moucelinebånd, fløyelsbånd, perler og en perlemors knapp. Så har jeg brukt viscose garn for å få lukket pungen. Håper den som får gaven blir glad 🙂

2 Comments
-søndag er det jo morsdag, så jeg ville gi min mor noe jeg har laget selv. Det er en tid siden jeg laget denne lilla "vesken". Den er "tromlet" litt etter jeg strikket den også har jeg sydd på "foto trykk" og annet av pynt. Det er bilder av min bestefar og oldefar, min bestemor, min mor, far, søster og bror. På baksiden har jeg bilde av mine fine to jenter da de var små.

-når jeg satt her forleden og gjorde ferdig morsgaven, ville min eldste datter også lage noe til bestemor. Hun sydde en finfin nålpute-hjerte av en gammel olabukse og pyntet på med litt bånd. Veldig hyggelig å gjøre slikt sammen, det varmer et mammahjerte.

-min yngste datter er med på kreativt verksted og hadde laget noen flotte glass smykker til meg her for litt siden. Jeg blir veldig glad for å få slikt og synes det er stas at begge jentene mine er kreative.