-mine redesign

5 Comments

Jeg synes det er storveist å kjøpe klær på salg og denne sorte dress jakken fant jeg på h&m. Fra før har jeg noen jakker,nokså lik denne her. Så da ønsket jeg å pynte litt på denne med paljetter, "strass", fotoprints og ordprints.

 

Jakken har fin fasong, innsving i midjen og passer perfekt til meg

På slagene foran har jeg pyntet med fotoprints og ordprint
 På kragene har jeg sydd fast en og en paljett, samt "strass" pynt
Her er jeg som liten pike

Og ja, naboen kalte meg faktisk dette

En rød fancy bil

Byttet ut knappen med denne fine sorte her
Bak på ryggen har jeg sydd fast engleprint og ordprint

Engleglansbildet har jeg gjort om til et print

Rundt på kragen er det paljetter i kanten og ordprint ;-før var ting annerledes
Under engleprinten er det en ordprint;-gå i fred tjen herren med glede, sier carina prest. Ordprinten har jeg sydd på et bånd, som er fra en gammel kjole jeg har arvet. Skikkelig "krimpling" bånd

2 Comments

-denne jakken her er det en tid siden jeg laget til og jeg har brukt den en del. Tenkte jeg ville vise hva man har mulighet til å gjøre med gamle jakker. Jeg har brukt armene på en rød fløyelsjakke jeg hadde sluttet å bruke. Så isteden for å kaste den, tenkte jeg den kunne redesignes. Jeg strikket en jumper/vest, i noe ullgarn jeg hadde liggende og sydde i armene fra den gamle jakka. Har brukt mye perler til pynt og det var et artig tolmodighetsarbeid. Det ble en jakke, som ingen andre har lik og fasongen er fortsatt finfin.

-til kjolen i forrige innlegg, har jeg laget er belte 🙂 Min svigermor har brukt det opprinlige belte i sin ungdom. Jeg har trekt beltet med stoff fra en gammel bukse. Så har jeg pyntet på med blondebånd, fløyelsebånd og fotoprint. Beltespennen passer perfekt i fargen, størrelse og fasongen er super 🙂 Er veldig nøgd med resultatet og kommer til å bruke beltet også til andre antrekk.

-for noen år tilbake laget jeg denne kjolen. Fant den frem forrige dagen og tenkte jeg ville vise dere hva man kan gjøre med jumpere som en egentlig ikke bruker mer. Jeg har strikket opp et skjørt i et boucle bomulls garn og strikket på et liv, det også i boucle garn. Det hele har jeg da sydd fast til jumperen. Så har jeg pyntet på med paljetter og perler, 2 hand. En fin og lett kjole å bruke nå i disse vårdager 🙂

2 Comments

-for noen år tilbake, ganske mange år egentlig,kjøpte jeg en ola jakke. Har brukt den i perioder, men lite de siste årene. Det gode er jo, at den er hvertfall ikke kastet eller så. Den skal jeg nå lage om til 2.hand jakke. Har jeg sprettet av armene, slik at jeg kan igang med strikkede armer som skal "tromles" etterhvert. Garnet er pt2. Hadde egentlig tenkt å lage et nytt skjørt, men det får bli en annen gang det nå. Det er et langtidsprosjekt det her, men det kjekt ha det også.