-mine heklede halser

2 Comments

Da gledes jeg meg over at to finfine damer fra instagram får "gi bort" halsene fra meg. Den strikkede halsen, -du klarer deg fint- til @madebyalice og den heklede halsen -du tuller nå,ikke sant- til @sperospero.

Jeg takker dere som liker sysleriene mine og som ønsket å delta i min gi bort greie 🙂

 

image

11 Comments

Jeg har to syslerier jeg har lyst til glede noen med. Den ene er -du klarer deg fint- som er en stor og god hals, heklet i bomullsgarn. Så er det -du tuller nå,ikke sant- som er en strikket hals, i mini-fletter til barn. Den er i et flerfarget bomullsgarn.

Har du lyst på noen av de? Ja, da skriver du navnet på den du ønsker i kommentarfeltet. Det er også mulig å skrive inne på siden til min- design-strikk på facebook, om du synes det er skummelt å gjøre det her.

1. juli, trekker jeg ut to stykker som får hver sin hals de kan varme seg på.

 

Så her er halsen -du klarer deg fint-
Så her er halsen -du klarer deg fint-

 

 

-du tuller nå,ikke sant- er halsen til barn
-du tuller nå,ikke sant- er halsen til barn

 

Da ønsker jeg dere finfine sommerdager 🙂

3 Comments

Det er så hyggelig å lage til syslerier som fine folk vil ha. Denne "tubehalsen" er heklet i hverdags garn (alpakka og ull) og hobby wool garn fra riga (silke, merino ull, viscose og mohair). Jeg heklet en lang, litt bred remse og heklet den sammen etterpå. Så har jeg pyntet på med masse perler, litt knapper, ordprint og fotoprint. Fargen er utmerket til den flotte damen (søskenbarnet mitt i sigdal) som nå har denne halsen.

 Halsen kan snurres et par ganger rundt halsen

 Synes det ga god effekt å bruke to typer garn med forskjellig fargenyanser. En fotoprint av meg og min logo, har jeg også sydd på
 Litt pynt gjorde seg også, tre forskjellige knapper (en fått av min mor og to som jeg fant en knappeske jeg arvet etter bestefaren til mannen min)
 En ordprint med ; -ertesuppe blir man rar i magen av-

 Her er bestemor karoline. Bildet er fra min konfirmasjon

 Jeg har heklet på kanter, så har jeg sydd på mangemange perler
Istedenfor å sy sammen tubeskjerfet, heklet jeg det sammen. Da får man en fin kant og der har jeg også pyntet på med perler
 Det er også mulig å ha halsen hengende løs