min-design-strikk

Ohhhh, det er litt snedig å tenke på at siste sommermåneden er her. Jeg håper du har hatt gode sommerdager, med mye strikking, kreativitet, opplevelser og glede med de du er glad i. Kanskje har du hatt muligheten til å gjøre noe annet enn det du gjør i hverdagen eller du har hatt ekstra god tid hjemme i eget hus. Uansett, så håper jeg du har glede av sommerdagene.

image

Denne sommeren, har vært noe annerledes enn tidligere for min del.  Det er en enkel forklaring på det. Jeg sysler jo med denne boken min, "Knitting Woman". Så da har hodet for det meste vært fylt med tanker rundt denne boken. Spennende, gledelig, energikrevende og skrekkblandet fryd på en gang det her.

Forlaget mitt, som er Undine (fra Kristiansund). Har en liten undersøkelse, så om du har ca 20 sekunder til overs. Blir de og jeg veldig glad om du kan svare på 4 kjappe spørsmål Knitting Woman

På forhånd takk og fortsatt gode strikkesommerdager ønskes til deg 🙂

image" Stay calm, Keep on knitting" Knitting Woman

Strikkehilsen og klem fra Arnhild

Det er med ydmykhet, glede, skrekkblandet fryd og stolthet at jeg kan meddele deg, at jeg skal utgi en bok. Så her forleden fikk boken min et internasjonalt ISBN nummer.

Wow og det føles fantastisk, så nu er det for deg kjære leser/følger å henge med på hva som skjer.

Et bra team med damer og jeg har syslet med dette en lang, lang tid. Så det er enormt stas å nå få mulighet til "shout it out" til offentligheten.

Stay tuned og ha strikkepinnene klare, kjære strikkeglade og du som lar deg inspirere av kreativitet.

2016-06-19 17.52.45

Strikkehilsen og klem fra arnhild, som er enormt spent, redd, glad og takknemlig på en gang ?

Stripestrikk, strikke striper, stripe strikker. Nu får du rabatt på garnpakke til Stripestrikk jumper i nettbutikken. Så bruk rabattkode STRIPER og da blir det 20% rabatt til deg. Gjelder til 18.juni

image

Hoihoi, og 18.juni er det World Wide Knit in Public Day (WWKIP Day). Det er bra stas da, å få ha en felles strikkedag ute i det FRI med andre strikkere i hele V E R D E N I!

Er du i området ved Averøy, er du velkommen til Eldhuset på Atlanterhavsveien. Der er det en fantastisk flott svevesti og mange fine plasser å sitte ute for felles strikking til alle strikkeglade.

Tar du turen dit, så gir min-design-strikk deg en rabattkode, til bruk for handlings i nettbutikken/butikken. Så velkommen da til alle dere som ønsker å være sosiale strikkere, ute i det fri!

Klikker du på linken så får du informasjon om sted og tidspunkt Strikking ute i det fri!

Her strikker jeg i Hyde Park, sommeren 2013
Her strikker jeg i Hyde Park, sommeren 2013

 

Visste du, at når du bestiller garnpakke i nettbutikken til min-design-strikk . Så får du med deg en ekstra oppskrift? Jeg synes det er en hyggelig liten gave gi til deg som super kunde. Så hver kunde som bestiller garnpakke, jeppers de får en ekstra oppskrift med design fra arnhild, hos min-design-strikk.

Nå tenkte jeg å dele en (det er faktisk 3 kluter og 1 gryteklut) av disse oppskriftene med dere andre også. Som forhåpentligvis gir deg inspirasjon til å strikke kluter og grytekluter. De her er fine syslerier å gi til f.eks venninne-gaver. Håper du får glede av oppskriftene.

IMG_6133

 

Klikk deg til oppskriften her 3 kluter og 1 gryteklut_mandarinmedi

Lag deg gode strikkedager og takk for at du sveiver innom her!                                                   Strikkehilsen fra arnhild 🙂

Kanskje synes du det er for varmt å strikke/hekle tøfler eller votter, i tykt 100% ullgarn nå. Men det er jo greit å ha litt garn liggende på lager, eller også er det jo kjekt å tenke på eventuelle gaver til venner og slikt. Sandnes fritisdgarn, er finfint å bruke til toving. Enten til å tove strikkede eller heklede tøfler, votter eller f.eks sitteunderlag. Nettbutikken til min-design-strikk, selger nå ut Sandnes fritidsgarn så nu får du 20% rabatt.

Mange deilige farger å velge i!
Mange deilige farger å velge i
Tommel opp for heklede tøfler??
Tommel opp for heklede tøfler??

Dersom du liker å hekle, er det fint å hekle tøfler. Flere av mine venner fikk tøfler i gave forrige året og de varmer godt på beina.

Kos deg med syslerier og hyggelig du er innom her ?

Strikkehilsen fra arnhild ?

 

 

 

Ved handlings over 750kr, får du fri frakt i nettbutikken
Ved handlings over 750kr, får du fri frakt i nettbutikken

Det er gjort endringer hos min-design-strikk. Ved bestilling over 750kr, er det nå fri frakt til deg i nettbutikken.

Lag dere en god strikkedag. Strikkehilsen og klem fra arnhild ?

Heihei og med sommerdager er det kommet flere nye design fra arnhild, hos min-design-strikk. En ny lett Sommertid genser som strikkes i deilige, myke og lette isager kvartet ( bomull, lin, silke og nestle fiber).

En enkel genser å strikke seg ( det strikkes kun rettmasker ), som har noe vidde nederst og lett innsvingt.

Sommertid genseren er vist i fargen blues
Sommertid genseren er vist i fargen blues

Tenker du at det er en genser du ønsker å strikke, så ser du den i garnpakke hos min-design-strikk

Lag deg en god strikkedag, med klem fra arnhild ??

Det er aldeles nydelig, at solen gir mulighet til varandaliv. For min del, vil det da si med strikketøyet i hendene. Det er da bare helt skjønt å sitte stille, nyte sola og la strikkepinnene gå. Medisin, medisin!

Det gir ekstra glede å kjenne at det varmer godt på huden og lageret med d - vitaminer kan fylles opp. Ekstra stas for en som blant annet har hypokalsemi, samt at min kropp (som også har utmattelsestilstand) liker seg meget bedre med varme og sol. Det gir på et vis en ekstra energi.  Så kjennes det også esktra skjønt å få et snev av gyllen glød på huden da gitt.

Strikking og sol er en særdeles god kombinasjon
Strikking og sol er en særdeles god kombinasjon

Det aller beste er å ha muligheten til å sitte ute, å sysle med strikking. Det oppleves som ekstra meditasjon og glede. Samtidig som kroppen, har det supert. En riktig så god kombinasjon med strikking og sol for min del.

Jeg håper du også har glede av dagene som kommer, med sol og alt slikt.

Strikkehilsen og klem fra arnhild

 

Det gledes med soldager, så nu er det fri frakt ved handling hos min-design-strikk nettbutikk . Håper du koser deg med pinsedager. Fri frakt ved handlings, 16.mai

Fri frakt, ved b-post for kunder i Norge
Fri frakt, ved b-post for kunder i Norge

Strikkehilsen og klem fra arnhild ??