-mine strikkede gryte kluter-

Visste du, at når du bestiller garnpakke i nettbutikken til min-design-strikk . Så får du med deg en ekstra oppskrift? Jeg synes det er en hyggelig liten gave gi til deg som super kunde. Så hver kunde som bestiller garnpakke, jeppers de får en ekstra oppskrift med design fra arnhild, hos min-design-strikk.

Nå tenkte jeg å dele en (det er faktisk 3 kluter og 1 gryteklut) av disse oppskriftene med dere andre også. Som forhåpentligvis gir deg inspirasjon til å strikke kluter og grytekluter. De her er fine syslerier å gi til f.eks venninne-gaver. Håper du får glede av oppskriftene.

IMG_6133

 

Klikk deg til oppskriften her 3 kluter og 1 gryteklut_mandarinmedi

Lag deg gode strikkedager og takk for at du sveiver innom her!                                                   Strikkehilsen fra arnhild 🙂

Har du lyst til strikke noe enkelt og som går relativt radig. Så er grytekluter i rille-strikk veldig snedig, samt at rille-strikk i seg selv gir en finfin effekt.  De er fine å ha som pynt på kjøkkenet, så er de jo også praktiske eller også du kan gi bort som en lite gave til noen da vettu. Hjemmelaget er jo stas å få.

Ser du nederst i innlegget finner du oppskrift til disse gryte-klutene

IMG_1770

IMG_1782

IMG_1780

rillestrikkgrytekuter

Takk for at du sveivet innom siden min. Det setter jeg stor pris på